Венгер отрече да има сделка за Подолски

Автор:

Босът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че няма готово споразумение за преминаването на Лукаш Подолски от Кьолн на „Емирейтс”.

Спред слуховете появили се в повечето спортни новини на острова, „артилерисите” са си осигурили подписа на 26-годишният германски национал срещу сумата от 11 милиона британски лири.

Въпреки, че германският гранд отказва да коментира спекулациите около евентуалният трансфер на Подолски в тимът от северен Лондон, Венгер заяви, че все още няма нищо договорено, но харесва играта на нападятеля на Кьолн.

Мениджърът на Арсенал съобщи пред пресата:

„Нямам какво толкова да казвам за този случай, защото ако подпишем с някой играч, ние ще ви оведомим. За момента не сме се договаряли с нови играчи. Все ощя нямаме никакво споразумение.”

„Дори и да се договорим с някой отбор, това не означава непременно, че ще финализираме сделката. Понякога може да си много близо до подписа на даден играч и в следващия момент внезапно нещата да се объркат.”

„Въпреки това, Подолски е добър играч и няма как да отрека това.”

Относно възможността да бъде сключена сделката за играча в близките няколко седмици, френският стратег добави:

„Всичко е възмоно.”

В следващият кръг от Висшата лига Арсенал посреща Нюкасъл на „Емирейтс”, като повечето онлайн залагания са на странта на „артилерисите”.

Rate this post


Comments are closed.