Годежни нестандартни подаръци за вашата приятелка

Автор:

В тази статия ще намерите прекрасни идеи за нестандартни подаръци, в случай че ви предстои годеж.

Ето че най-накрая са стегнали въжето около врата ви! Предстои ви годеж и се чудите какво да подарите на вашата приятелка? Тук грешките са недопустими. В никакъв случай не се опитвайте да отбиете номера, тъй като ще бъдете разкрити. Ако искате трудът ви да бъде оценен е добре да помислите за нестандартни подаръци за вашата половинка. Повярвайте, всяка жена ще забележи вложените усилия, особено ако измислите нещо интимно и сантиментално.

Докоснете сърцето на бъдещата си съпруга с нашите предложения за нестандартни подаръци.

Направете капсула на времето

Прекрасна идея за нестандартни подаръци би била да документирате моментите от отношенията във вашата връзка. Само хубавите разбира се! Ако обичате да пазите стари вестници, може да опитате да потърсите издание от деня на първата ви среща и да изрежете подходяща статия или снимка. Изровете стари писма или любовни кореспонденции от първите дни на вашата любов. Може пък да съберете всички сантиментални и доброжелателни пожелания от близки и роднини. Сложете подготвените материали в капсула на времето. За целта можете да размърдате въображението си – бутилка, красива кутия, стъклен съд или просто опаковка. Определено смахната идея за нестандартни подаръци!

Папка с планове за сватбата

Когато чуете, че приятелката ви скоро ще се превърне във ваша съпруга може да почувствате две неща – вълнение или пълен ужас! Така че ще е добре да сведете шансовете за провал до минимум с тази идея за нестандартни подаръци. Направете своя собствен комплект за младоженци, който включва всички планове за вашия специалния ден. Това определено ще направи момичето ви най-щастливата булка на света. Когато решите какво да включва тази папка, добавете най-дебелия сватбен каталог, който може да ви попадне, бележки за записки, комплект химикали, бутилка силно и ароматно вино и огромна кутия бонбони. Спасително предложение за нестандартни подаръци, особено ако бъдещата ви жена е на прага на истерията относно подготовката за големия ден.

Ако тези идеи за нестандартни подаръци не са достатъчни и не откривате себе си сред тях, може да разгледате и други предложения онлайн.

Rate this post


Comments are closed.