Да изберем бижу за майка ни

Автор:

Търсите бижу за майка си? Независимо дали имате малък бюджет или неограничени средства, винаги можете да закупите прекрасен личен орнамент, който никога да не излезе от мода. Намирането на точното бижу за мама, независимо дали става дума за рожден ден, годишнина, Деня на жената или друг специален повод, не винаги е толкова лесно, колкото изглежда. Правилното бижу трябва да отразява повод или момент, възраст и вкус на носещия, както и настроенията на подаряващия. Хубавото е, че Вие можете да избирате такова специално бижу измежду множество гривни, халки, колиета и обеци. Разнообразието е наистина голямо и независимо колко придирчива е майката, все ще намерите нещо подходящо за нея. Ето няколко предложения, които са вечни, красиви, стилни и възможни за всеки бюджет.

Перли – Красивите скъпоценни камъни перли са били ценени от мъжете и жените в продължение на хиляди години. С пълно основание, перлените бижута са подходящи за носене от всяка жена, защото лесно могат да бъдат съчетани с всякакъв тоалет. Тези естествени, здрави и лъскави мъниста са изискан и дълготраен подарък за мама.

Златни или сребърни бижута Няма нищо по-безкрайно от злато или сребро. Ето защо една златна или сребърна гривна например е добър вариант за подарък за вашата майка. Такава гривна може да се носи по всяко време и на всяко място и е подходяща за всякакъв повод. Класическата гривна никога не е прекалено елегантна или твърде обикновена и ежедневна. Гривната може да бъде с гладка повърхност да бъде декоративно гравирана. Също така, центърът на гривната може да се отличава с украшение от диамант или скъпоценен камък, който да придаде допълнителен блясък. Една подобна гривна е особено подходящ подарък за майка, защото вътрешната и част може да бъде гравирана с лично съобщение, дата или подпис, за да се отбележи специалният повод.

Бижу със скъпоценен камък – Ако майка Ви обича да носи скъпоценни камъни, то тогава едно просто и елегантно бижу с инкрустирана симетрична линия от диаманти или други скъпоценни камъни, може да бъде отличен избор. Едно подобно бижу е подходящо за носене както за сутрешна среща на кафе, така и за вечерни тържествата с коктейли.

Часовник – Кой не обича красиви златни или сребърни часовници? Ако за тях се полагат правилни грижи, тази инвестиция може да бъде вечна и ще се предаде през поколения. Това е перфектният практичен подарък за една майка.

Красиви часовници могат да се намерят в различни модели. Някои например имат седефен циферблат, скъпоценни камъни около него или гравирана каишка. Възможностите за стил са безкрайни, като каишките могат да бъдат от метал, плат или кожа. Едни стилен часовник може да бъде подходящо носен, както на вечери и специални поводи, така и през деня за по-ежедневните дейности.

Rate this post


Comments are closed.