Елитната кафе верига Vergnano 1882 отвори ресторант в Калифорния

Автор:

След Пето авеню в Ню Йорк отваря врати новият кафе ресторант Vergnano 1882 в Сан Диего Калифорния.
Една от най-елитните и утвърдени марки в Европа, създадена в Италия в края на ХIХ век, еспресо- специалистите Caffe Vergnanoоткриха в Hillcrest Сан Диего последния кафе ресторант от елитната верига.Vergnano e кулинарен еквивалент на Moto Guzzi- те представляват италианска кухня и култура в САЩ. Интериорът се характеризира с черна кожа светло дърво в модерен и градски стил.
Персоналът е завършил бариста академията на Caffe Vergnano в Торино , служителите са обучени от италианските експерти в грижите за създаването на перфектното еспресо. Забележителен акцент, характерен за ресторантите Верняно по света е легендарната кафе машина Elektra с три групи напълно хромирана. Целият процес, от смилането на кафето до сервирането, е методично изработен с цялата тежест на дружеството ползвайки 129- годишният си опит в производството на първокласно кафе. Поръчка на обикновено еспресо е преживяване само по себе си, това идва от стила и подхода на Caffe Vergnano да представи италианското кафе- всяко еспресо се сервира с малка чаша вода за почистване на небцето преди дегустация..

Caffe Vеrgnano предлага селекция от сутрешни и следобедни сладкиши, които придружават кафе специалитетите, основното меню предлага изискан избор за обяд и вечеря, включващ супи, салати, предястия и в духа на Италиански вкус, лазаня, паста спагети и много други кулинарни изкушения. Не се предлага WiFi – под предлог, че заведението трябва да бъде място за социализация – атмосферата на Caffe Vergnano се различава от другите заведения. Той е дестинация за кафе ритуал, а не удобна алтернатива на службата. В крайна сметка, Caffe Vergnano е сериозен претендент за място предлагащо най-добрата чаша кафе в града и едно нещо е сигурно- това не е просто още една кафе верига.

Официален представител за България на елитнета марка кафе е фирма Триппинг Еоод

За Трипинг Еоод:
Към настоящия момент фирма Трипинг ЕООД е официален представител на няколко от най-значимите световни компании в съответните области. Основен дял на дейността заема вноса, маркетинга и дистрибуцията на горещи напитки- кафе, чай, горещ шоколад, както и машини, съоръжения и аксесоари за приготвянето им, добрата презентация и професионално предлагане . Днес екипа на фирмата може да са истински горди с портфолиото си. Компаниите, които представлява фирма Трипинг в България, сами по себе си се приемат като „законодатели” в глобален

Rate this post


Comments are closed.