Каква козметика за лице и гримове са подходящи за жените със зелени очи

Автор:

За жените със зелени очи много често се оказва доста трудно да открият правилният начин за гримиране. Вече няма място за притеснения, вижте как можете да придадете уникален драматичен поглед на вашите зелени очи. Обзалагам се, че резултатът ще ви хареса:

Козметика за лице за зелени очи – Цветове и сенки

Идеята е получаване на убийствен поглед, а не подтискане на зеленият цвят. Ако очите ви са с по-тъмен нюанс, тогава се избират сенки в по-светъл тон и обратно. Също така не забравяйте, че гримът трябва да се съобрази с поводът. Гримовете, които са подходящи за зелените очи са в цветове като праскова, виолетов, лилав, кафяв, бронзов, бледо морав, жълтеникаво-кафяв и бежов. Цветът на сенките и на молива за очи се използват в комбинация и трябва да са приблизително еднакви. Също много драматичен поглед може да се получи и при използването на сенки в цветовете тъмносиво, коралово, мока и люляк.

Прилагане на сенките

Най-важната част от грима са сенките. Използвайте цветовете изброени по-горе, но избягвайте цветове като розово, бяло, сиво и синьо. За очертаването на орбитата на окото използвайте по-светъл цвят, например лилав. След това нанесете по-тъмно лилаво като тази комбинация ще засили ефектът и красотата на погледа ви. Същият ефект може да се получи и с комбинация между светло бронзово и кафяво.

Професионална козметика за получаване на опушен вид на зелените очи

Започнете с основа или с коректор. Нанесете по-тъмен нюанс над гънката на очите като направите движение навън и нагоре, като накрая изтънявате слоят. Нанесете очна линия върху целият горен клепач, а на долният до половината.

Спирала

Тя трябва да бъде прозрачна или в нюанс на кафявото. Нанесете спиралата равномерно, като се стремите да извиете миглите си добре и да им придадете обем.

След като приключите с процедурите можете да сте сигурни, че увереността ви ще се повиши многократно и вие ще получавате многобройни комплименти.

Rate this post


Comments are closed.