Как да изберем хотел в София?

Автор:

България е една много загадачна страна, свързана с многогодишна история. Много хора казват, че тя е мястото, където Изтока среща Запада. България е била родина на различни цивилизации, езици и култури по време на съществуването си.

Страната е била дълга време под турско владичество, преди руснаците да ни помогнат в освободителната война. Следи от тази история можем да открием дори докато се разхождаме по улиците. Тук има много джамии запазани от онова среме и съветски паметници, издигнати в чест наблагодарността ни към братския народ.

Столицата на България е София. Този град е административния, културен, университетски и транспортен център на страната ни. Голяма част от бизнеса е средоточен тук. За това бизнес пътуванията са много популярни за тази част на страната. Ако по време на едно такова пътуване имате нужда от хотел в София ще останете изненадани, колко богат е изборът.  Има много места за настаняване в  заеми София, които заслужават вниманието на гостите на града. Ако за вашата бизнес среща или семинар търсите конферентна зала София може да предложи безброй много варианти. Почти всеки един хотел в София разполага с такава. Ако пък искате вкусно да похапнете в някой хотел ресторант София ще ви очарова с разнообразието на всички видове световна кухня.  От български национални ястия до екзотични средиземноморски изкушения.

Един хотел в София, в който съчетава в себе си всички удобства е MAXI Хотел София. Той е разположен в полите на планината Витоша, или по–точно на Симеоновско шосе. MAXI е хотел с вътрешен басейн и луксозен спа комплекс, в който можете качествено да си починете след изморителен ден в столицата. Там има още масажен и козметичен кабинет, в които можете заслужено да поглезите тялото си. Базата на MAXI  Хотел София разполага още с конферентна зала, тенис корт, голяма механа с превъзходна кухня и още много удобства. Това е може би едно от най-добрите места за настаняване в София.   Веригата разполгата и с хотел Велинград

Друг популярен хотел в София е Гранд Хотел София. Той се намира в сърцето на столицата, в близост до повечето административни сгради и институции.

Което и място за настаняване в София да изберете няма да съжелявате, защото хората ще ви посрещнат топло и с усмивка. Ако сте гост, на който и да хотел в София, трябва да сте сигурни, че има какво да видите в този град и ще се забавлявате истински.

 

Rate this post


Comments are closed.