Килими

Автор:

Един от най-обещаващите начини да разнообразите своя е дом е да го покриете с качествени и красиви килими. Килими, който да допринесат за общото усещане за уют и комфорт за вас и за цялото ви семейство.

Днес използването на килими e една от най-характерните части от интериора. Различните килими застилат нашия под и спомагат да се чувстваме  добре докато сме си в нашия дом. Страхотното разнообразие на цветове, влакна и цени на килими допълнително допринасят за усещане за разкош и красота за нас и нашите близки и гости.

Закупуването на килими е страхотно полезно за хората, които обитават по-хладни домове да топлоизолират семейството си от атмосферните колебания и да създадат чудесна и мека домашна обстановка. В зависимост от материала, от който са създадени днешните килими често се различават доста в техните цени.

97 % от килимите в към настоящия момент се създават от изкуствени влакна, като най-често използвани са полипропилен, полиестер, акрил и т.н. Изградените от естествени материи килими за справка заемат само 3 % от световното производство, като това е и основната причина този вид килими да са с доста по-високи цени от тези създадени посредством използване на изкуствени материали.

Най-използвани са лен, вълна, коприна, памук и т.н.. Тенденцията е все повече създатели на килими смело да сливат предимствата на синтетичните с тези на натуралните материали, за да предоставят на своите клиенти килими с най-ценените характеристики и на 2-та вида материал. Именно така се получава комфорта на природните влакна, като те могат да се почистват с по-силни препарати, без да се уврежда тъканта на килима поради наличието на изкуствени материали.

Килимите са уникален начин да се сдобиете с усещането за комфорт, за което винаги сте мечтали, създавайки изящна и уютна обстановка, както за себе си така и за вашите най-близки хора. Изберете своя килим сега и се насладете на едно емоционално изживяване на прага на реалността.

 

Rate this post


Comments are closed.