Козметика за лице, грим и тоалет – всичко за вашия бал

Автор:

В деня на бала всяка жена иска да блести и да бъде неотразима като кино звездите на червения килим. За тази цел обаче, трябва внимателно да подберат тоалета, аксесоарите и дори декоративната козметика за лице, която ще използват. Също толкова важен е избора на козметика и грима, колкото е избора на рокля и обувки. За това внимателно подбивайте и експериментирайте с грима преди окончателно да изберете как да изглеждате в деня на бала. Ето и козметиката за лице, без която не могат абитуриентките, които искат да бъдат неотразими.

  • Фон дьо тен

Това е изключително полезен козметичен продукт, които прикрива несъвършенствата по кожата. Ако имате неприятно червени петна или следи от акне можете да нанесете първо коректор и след това фон дьо тена, вместо само да наслоявате на проблемното място. Изборът на цвят също е важен фактор, тъй като той трябва да съответства на цвета на кожата.

  • Очи и устни

Това са двете този на лицето, които всяка жена харесва и иска да акцентира върху тях. Важно е обаче да изберете само една от двете, за да не бъде грима ви прекалено силен и натруфен. За да бъде грима ви наистина качествен и дълготраен използвате професионална козметика с доказано качество. Най-добрият грим е този, които допълва вашата кожа и подхожда на тоалета ви. За да добавите още сексапил в погледа си можете да очертаете очите си с очна линия или с молив, а накрая да поставите спирала, която да направи мислете ви по-дълги и обемни.

  • Руж

Ако кожата ви е по-бледа, можете да добавите допълнително руменина на бузите си поставяйки върху тях с мека четка и кръгови движения руж. Нанесете го от ябълките на бузите и издърпайте към косата. Изберете цвят, които ще бъде едва доловим за околните, но ще придаде точно тази руменина на лицето ви, от която се нуждаете.

Rate this post


Comments are closed.