Най-известните дизайнерски парфюми за жени

Автор:

В света на дизайнерските парфюми има много незабравими аромати, които се открояват като най-известните дамски парфюми. Благодарение на специалната им формулира, която е създадена така, че при контакт с кожата на различни жени, един и същи парфюм може да ухае по-напълно различен начин. Наистина много от тях ще накарат всяка жена да се чувства неустоимо секси и по-уверена в себе си.

Парфюмът има способността да накара една жена да се чувства красива и секси, съблазнителна и атрактивна, забавна и пищна или тайнствена и величествена, в зависимост от аромата му. Те имат широк спектър от аромати, които се позовават на различни чувства и спомени и могат да ви помогнат да си създадете настроение за почти всеки повод.

Има много производители на маркови парфюми, но няколко наистина се открояват като на ароматите на най-известните жени на всички времена. Дизайнерските дамски парфюми на Dior – Jadore и Addict са сред най-добрите, създадени от този ароматен гений. Poison е друг известен и популярен аромат, който е създаден от Christian Dior.

Когато говорим за парфюми на известни жени, трябва да включим и ярките аромати на Шанел. Chanel № 5 е вечен пример за аромат, който е издържал теста на времето и остава популярен и привлекателен и днес. Chanel № 5 е един от най-известните и популярни аромати за жените. Някои други популярни аромати, които се предлагат от Chanel са Chanel № 19, Chanel – Coco, Chanel – Cristalle и Chanel – Egoiste.

Парфюмът Opium на Yves Saint Laurent е друга вечна класика, която все още е известна и популярна сред жените по-целия свят. Opium създаде смут, когато беше представен за първи път през 1977 г. и продължава да кара хората да се обръщат след него и да привлича вниманието дори и днес.

Разбира се има още много други парфюми, които са се превърнали в класика и са широко популярни сред представителките на нежния пол.

 

Rate this post


Comments are closed.