Осветление с фотоволтаични системи

Автор:

Има много популярни начини за реклама на даден безнес, най-разпространени са рекламните табели и в медиите. Билбордовете и светещите реклами също се използват много често. Най-ефективна е външната светеща реклама, която привлича вниманието на потребителите, тя е по-ефектна и се запомня лесно.

За една реклама, най-важното нещо е да бъде атрактивна и да се вижда добре, това означава, че трябва да е много хубаво осветена, както през деня, така и през нощта. Цената на тока също не е много ниска, месечните сметки за една такава реклама няма да са малки, точно за това ви предлагаме нов тип светещи реклами, които работят с фотоволтаични системи за осветление.

Предлаганите от Крейн ООД системи за соларно осветление са създадени за осветяването на различни обекти, като шоурумове, рекламни табели и улично осветление. Фотоволтаичните системи са независими, те са от затворен тип и работят автономно, за тях не е нужна никаква поддръжка, имат голям период на ползваемост (25 години) и са създадени от сертифицирани материали.

Какъв е принципът на действие на една соларна система, използвана за осветление?

Соларното осветление се извършва с помощта на фотоволтаичен панел, който се намира близо до рекламата и я захранва с енергия. Когато има слънчеви лъчи, панелът ги поглъща и ги преобразува в електроенергия. Събраната енергия се складира в акумулаторни батерии и се използва от там, когато потрябва (това се случва най-вече през нощта). По този начин събираната през целия ден енергия, позволява на рекламата да свети цяла нощ.Препоръчва се монтирането на контролер към фотоволтаичните системи, чрез който може да се регулира силата на светене на светодиодите, в зависимост от часовете на нощта.

Соларното осветление още не е много популярно, то тепърва навлиза в страната ни, но потенциала му е много голям, заради икономията, която се получава и поради факта, че тази енергия е напълно безвредна и безплатна. С такива системи се осветяват все повече места, те намират приложение в паркове, площадки и градини, като с тяхна помощ се правят много големи икономии и се спестяват разходи за електричество. Фирма Крейн ООД предлага фотоволтаични системи за осветление, които са с много добро качество и имат дълъг живот. Те са много устойчиви на различни външни влияния, имат модерен и стилен дизайн. Системите, които предлага компанията вървят в комплект, който включва в себе си: соларен заряден контролер, фотоволтаичен модул, LED осветително тяло, батерия и табло за нея и контролера, както и стабилна конструкция със закалено стъкло.

По желание на клиента, Крейн ООД може да предостави и допълнително оборудване – сензор за движение, чрез който да се постигне икономия на енергия, като при няколко поредни облачни дни, лампите ще светят само като засекат движение, по този начин ще се удължи тяхната работа в мрачните дни. Соларните системи са едно много ефективно решение, особено в икономическата криза, в която се намираме в момента. Чрез тях ще успеете да популяризирате вашите услуги, вашият бранд, без да се налага да заплащате допълнителни такси за електроенергия.

Само една първоначална инвестиция е нужна, за да използвате силата на слънчевата енергия години наред, като по този начин вложените пари ще ви се възвърнат многократно.

Rate this post


Comments are closed.