Покер портал – Pokerbox7

Автор:

Поздрави на екипа на WithScope, (специално на редактора)

Моля да уважите желанието ни да ви разкажем за нас, като мога да ви обещая, че и ние ще линкнем към вас.

Искам да ви запозная с нашия проект, над който работим вече над година и половина. Това е Pokerbox7 – Покер портал. В него може да намерите интересна и полезна информация относно покер новини, стратегии и промоции. Можете да участвате в нашето покер общество, да намерите нови приятели, да вземете добри условия за игра чрез нас. Доста често раздаваме пари, но за това ще споменем по-късно.

Качваме статии всеки ден, винаги щом влезнете в нашия сайт ще има нещо ново за четене. Главния ни таргет е видеото. Скоро ще имаме и интернет покер телевизия, на която ще излъчваме турнири, обучения или жива игра.

Няма нужда да ви обяснявам повече за покер сайта ни. Ако желаете сами можете да го посетите. В края на статията ще намерите линк.

Дори и силно да си мечтаем някой ден сайта ни да струва 1 милион, то нашата главна идея е : Да помогнем на Българите да разберат какво е покер. Да им дадем знанието и вярата, че и те могат да си осигурят лесен живот чрез трудната игра на онлайн покер.

Има много българи, който изкарват пари от онлайн покер. Съотношението ни покер играчи на глава от населението е доста високо спрямо голяма част от европейските държави. Има хора, който правят “удар” както те го наричат – депозират 100$ правят ги 300$, взимат депозит бонус 100$ и теглят 500$. След това депозират на друго място нови 100$. Други пък са сериозни и никога не теглят, но пък така се прави милион. Имаме играчи с 5 цифрени покер сметки.

Ние реално жертваме времето си за игра на покер за да работим по сайта с целта да предоставим по-добър шанс на всеки българин. До този момент сме реинвестирали всичко до последния цент в нашите играчи и в сайта. Както обичам да казвам ” Елате научете се на покер и после като спечелите някой друг милион, то ще сме доволни да ни почерпите един обяд и да ни кажете колко сме страхотни”

Екипа ни има опит в покер индустрията от над 5 години. Работим заедно с Българска Покер Федерация и се борим с всички сили за по светлото разбиране на думата “покер”, която доста дълго време вече се счита за нещо мръсно, хазартно или водещо до продаване на покъщнината.

Заповядайте в Покер портал – Pokerbox7 или ни пишете на pokerbox7[at]gmail.com

Научете себе си, научете играта и тя ще ви се отблагодари с пари за отделеното ви желание към нея.
Играта на покер е по-малко хазартна игра от всяка една хазартна игра, защото статистически има много повече хора спечелили чрез покер, за разлика от хора спечелили на рулетка или на бинго например.

Rate this post


Comments are closed.