Помагат ли директориите за статии за SEO?

Автор:

Сигурно няма да намерите собственик на уеб сайт, който да не желае неговия сайт да се позиционира на най-високи места в търсачките, и най-вече – Гугъл. Предимствата от това са безспорни – за интернет трафика, за известността на марката и естествено за печалбите. Да, всеки мечтае да е водещ в своята онлайн ниша, но се броят на пръсти тези, които знаят как да постигнат това наистина. Опитайте се да рекламирате сайта си по някак. Не пестете бюджета си за рекламирането на онлайн бизнеса си, защото без достатъчно средства за промотирането на вашите услуги начинанието ви ще е неуспешно. Но кой тип реклама да изберете?

Чували ли сте за услугата SEO оптимизация? Да, това също е вид реклама, но малко по-различна, тъй като сайтът ви привлича трафик чрез високи позиции в страниците с резултати на Гугъл. Ако изберете този вариант ще трябва да разчитате на т. нар. линк билдинг. Това е SEO услуга, при която към сайта ви се изграждат определен брой входящи линкове, с помощта на които той излиза на челни позиции в търсачката. Със сигурност, за да се възползвате от услугите на СЕО специалист ще са ви нужни не малко средства, с които може и да не разполагате в настоящия момент. Не се безпокойте, за начало ви предлагаме да направите нещо за сайта си и със собствени сили.

Опитайте да напишете в Гугъл ключовата дума “добави линк” и ще видите множество резултати от сайтове, които дават възможност на всеки безплатно да си добави сайт в тях. В повечето случаи ще попадате на уеб директории, но е възможно и да намерите някоя директория за статии. Това са добри SEO ресурси, от които освен, че можете да ползвате без да сте платили на SEO експерт, ще са от осезаема полза за позиционирането на сайта в страниците с резултати на търсачките. Без много да му мислите и добавете своя линк в тях и сами изпитайте позитивите от това.

Rate this post


One Response to “Помагат ли директориите за статии за SEO?”