Поправка на сребърни бижута

Автор:

Носенето на сребърни бижута прави уникално изявление за мода. Блясъкът и сиянието на среброто са недостижими от който и да било друг благороден метал. Въпреки това, среброто няма да запази красотата си с течение на времето, ако не се поддържа правилно. Потъмняване бързо ще засегне всички бижута (независимо дали са пръстени, гривни, халки или някакъв друг вид бижута), правейки го неразпознаваемо като сребро.

Инструкции за поправка на сребърни бижута:

  1. Изтъркайте сребърните си бижута с мека кърпа на редовни интервали. Постоянната грижа за вашите бижута ще предотврати потъмняването и ще ви помогне да наблюдавате всички камъни в бижутата. Ако камъните се разхлабят и видите, че има възможност да паднат, се свържете с бижутер, за да ви ги затегне професионално.
  2. Купете си препарат за премахване на потъмняването и почиствайте с него бижутата си редовно. Според повечето инструкции на производителя, трябва да се прилага този химикал веднъж месечно, за да помогне среброто да остане блестящо. Нанесете препарата, оставете го известно време, за да подейства,  и след това го избършете с мека кърпа.
  3. Потопете среброто в смес за премахване на. Има няколко комплекта за почистване на бижута на пазара, които незабавно почистват бижутата и връщат оригиналния им блясък.
  4. Купете закопчалка за подмяна, ако първоначалната се счупи. Те са на разположение онлайн и в магазините на бижута и местата за ремонт. Вземете малки клещи и поставете обратно закопчалка, така, че новата да не се разхлаби или да падне. Ако имате проблеми с виждането, използвайте лупа, за да получите по-добър изглед на бижуто.
  5. Инвестирайте в допълнителна верига, ако връзките се чупят или купете връзки и ги сменете сами. Бъдете сигурни, че купувате правилния размер и вид метал, за да съответства на веригата от връзки на вашето бижу.
Rate this post


Comments are closed.