Управление на етажна собственост

Автор:

Общите части в една кооперация често са източник на проблеми за обитателите на даден вход, защото изискват поддръжка, а трудно се намира отговорен човек, който да полага необходимите грижи за това. Чрез управление на етажна собственост от Maison, вие можете да разрешите тези проблеми по цивилизован начин като наемете запознат с всяка една дейност по поддръжката на общите части професионален домоуправител. Дейността на професионалния домоуправител се изразява в грижа по почистване на общите части, ангажираност по ремонти и поддръжка на входа, ВиК и ел. поддръжка, следи поверените му площи и се грижи за събиране на необходимите такси от жителите на входа или кооперацията.

Благодарение на управление на етажна собственост от Maison, вие ще се сдобиете с регламентирано управление на общите части на входа по съответния Правилник за вътрешния ред и ако се наложи, вашият домоуправител ще упражни контрол и санкции за нарушителите. Това е от изключителна важност при управлението на един вход, тъй като всеки от нас се е сблъсквал с безхаберие и липса на отговорност от страна на некоректни съседи.

Голямото предимство на услугата управление на етажна собственост от Maison е че вие ще получите гарантирано обучен професионален домоуправител, който със сигурност ще е добре подготвен за дейността, която ще извършва и ще притежава както практически опит, така и теоретични познания по повечето казуси, които ежедневно възникват в поддържането на общите части в един вход.

Без съмнение, ако се доверите на фирма, предлагаща обучен професионален домоуправител, вие печелите много спестени нерви, безкрайни спорове около проблемите на входа, досадни събрания, в които почти никога не се постига пълен консенсус.

Обърнете се към хората, които знаят как да се погрижат за делата на вашия вход и ще го направят с желание. Само така и вие самите ще живеете в уредено място, където ще се чувствате наистина у дома си.

Ако имате някакви въпроси, може да ги задавате! Не се колебайте.

Rate this post


Comments are closed.