Фирма Елвидом ООД извършва професионални ВиК услуги за София

Автор:

Фирма Елвидом ООД може да окаже необходимата ви помощ, при откриване и отстраняване на течове, задръствания и запушвания във водопроводната мрежа и канализация. Благодарение на опитните ни водопроводчици, дори и проблемите на най-трудно достъпните места във водопроводната инсталация не представляват никакъв проблем. Техническите ни групи са оборудвани с професионални инструменти и машини за прецизно извършване на текущи ремонти и отстраняване на възникнали аварии.

Ако желаете да поставите радиатори и лири за локално парно отопление, да премахнете образувани отайки и наслоявания, както и да почистите вашето мазе след проливна буря, свържете се с нашата компания. В каталога с предлаганите ВиК услуги от Елвидом, може да откриете още: поставяне и смяна на щрангове, полипропиленови тръби, монтаж на септични ями, прокопаване на отводнителни канали.

Една от най-често предлаганите ВиК услуги у нас е цялостният ремонт на баня. В него обикновенно се включва: нанасяне на грунд, поставяне на хидроизолационен разтвор, нивелиране на стените и основата, лепене на плочки, поставяне на фугираща смес и санитарен силикон. С помощта на нашите професионалисти в бранша, ремонтът на банята е по-бърз и лесен от всякога.

Когато нашите водопроводчици извършват смяна на щрангове на всякакъв вид сгради, почти винаги те осигуряват безпроблемно полагане на ревизионен отвор, измазване на тръбите, свързване към водопровода и след края на работния процес – задължителното почистване и извозване на отпадъчните материали.

Нашата компания може без проблеми да смени и монтира гъвкави връзки ( маншони за тоалетна чиния с най – различна дължина и стандарт ). Обикновено, монтажът на тези приспособления се извършва от най-опитните ни водопроводчици, което гарантира липсата на течове в съседните помещения.

Може да повикате аварийните ни екипи и при нужда от поправка и монтиране на спирателни кранове на студена и топла вода, както и на кранове, както и на кранове на абонатни станции, пожарни улични хибранти, циркулации, главни водомери.

Rate this post


Comments are closed.