Хороскопът като начин на живот

Автор:

В последно време тенденциите и начинът на живот на хората сериозно се променя. За някой суеверие за друг начин на живот – хороскопът си остава неделима част от нашето ежедневие.

Социалните мрежи, сайтовете за видео споделяне, електронните пощи – всичко това се е залепило за нас като индивиди и вече е трудно да си представим живота без това. Често си задавах въпросът “Как може някой да вярва на хороскопи?” Неоспорим факт е, че дневния хороскоп и тълкуванието на различните зодии определят нашият характер. Със сигурност ви се е случвало някой да ви каже “той е рак, нормално е за него да е такъв”. Ако щете зодиите са се превърнали и в оправдание за това кой как се държи в реалния живот.

Чувал съм човек който дори да ми каже че много от нас се страхуват от самотата, други от това да не останат незабелязани. Овните например винаги искат да са първи във всичко. Страховете ни понякога ни определят като личности в много от случаите дължим това на зодията.

Честно казано аз не обичам да задълбавам чак толкова много. Ще си призная че чета хороскопи, но най-вече се зачитам в моя седмичен хороскоп. Не че нещо такова може да подреди цялата ти седмица, но е полезно да видиш какво са написали астролозите, че би могло да ти се случи през идния период от няколко дни.

Жените например са луди на тема любовни хороскопи. Съвместимостта  на зодиите, често ги кара да вземат драстични решения за това с кой мъж могат и с кой не могат да бъдат. С кой имат общо бъдеще и с кой въобще не бива да се занимават. Това понякога им изиграва лоша шега защото са предубедени.

Изводът е ясен, хороскопите са се превърнали в неразделна част от нашият живот и тяхното влияние върху нас става все по-силно. Най-хубавото е , че в това няма нищо лошо.

Rate this post


Comments are closed.