5 неща, които трябва да направите ако искате да постигнете финансова независимост в играта на форекс

Автор:

В днешно време форекс пазарът е силно разрастнат. Всякакви търговци се включват в търгуване на форекс пазарите  и голяма част от тях губят първоначално вложените средства. За съжаление те не са знаели простите стъпки, които трябва да се следват, за да се постигнат печалби.

Вярвайте в себе си

За да достигнете нивото на елитен форекс играч трябва да бъдете уверени и да вярвате в уменията си. Трябва да разчитате на себе си за вземане на търговски решения, вместо да разчитате на чуждо мнение, съвети и убеждения. Разбира се, преди да се впуснете в сключване на сделки ще се подготвите добре.

Знайте какъв тип трейдър сте

Има много начини за игра на форекс. Те варират от много агресивни до почти пасивни. Затова трябва да дефинирате кой стил ви пасва най-добре. Най-добрия начин да направите това е да тествате себе си докато играете демо игра. Няма нужда да рискувате пари преди да сте открили линията на игра.

Учете и се самоусъвършенствайте максимално и непрестанно

Обучението е най-късия път до висшия пилотаж в играта на форекс. Независимо от крайните ви цели, постигането им ще е в пъти по-лесно с тренировки. Отделете време, за да опознете различните опции и инструменти преди да решите на кой/кои да се доверите. Посещението на форекс семинари ще ви обогати страхотно и ще съкрати драстично пътя на обучение. Константно се интересувайте от нови похвати за игра и прилагайте тези от тях, които ви се струват най-адекватни. А това, което отличава елитните форекс играчи от аматьорите е желанието и стремежа им да бъдат независими, просто защото следвайки чужди стратегии човек не става по-добър. Става толкова добър, колкото е този, който е измислил стратегията.

Rate this post


Comments are closed.