SPA хотел за релаксиращ уикенд

Автор:

Понякога стресът ви идва в повече. Усещате, че имате спешна нужда от почивка и си знаете, че стоенето в къщи пред телевизора не е точно това, което ви трябва. Нямате възможност да си вземете дълга отпуска, нито да отскочите до чужбина само за 2 – 3 дни. Най-подходящото решение за вас е да потърсите SPA хотел, в който да изпробвате различни услуги. Да ви направят масаж, да минете през сауната, джакузито, турската баня, да ви помогнат да се отпуснете с ароматерапия. Звучи страхотно, нали? Освен това този план не е никак труден за изпълнение.

 

Първото, което ви идва на ум е да потърсите са хотели в Банско. Това е естествено, все пак Банско е един от най-добрите ни зимни курорти. Но! Вие всъщност не отивате, за да карате ски или сноуборд. Вие търсите най-добрата спа почивка. Почти всички хотели в Банско естествено предлагат такива, но рискът да попаднете не точно на това, което ви трябва е огромен. Или ще се окаже, че предлагат само основни спа процедури или пък цените ще са такива, че само щом ги чуете целият стрес, от който сте бягали, ще се стовари върху ви със страшна сила.

 

Затова нашият съвет е да погледнете какво предлагат различните хотели във Велинград. През 2009 година той е обявен за спа столица на балканите. Причината е в неговите уникални – над 80 – минерални извори и невероятната природа.

Ясно е, че всички хотели във Велинград предлагат спа процедури, нали? Гарантираме ви, че можете да прекарате страхотен уикенд, обгрижвани от невероятни професионалисти, без да е нужно да плащате за това астрономически суми.

 

Живеете по-близо до морето и тези градове са ви далече? Не се отчайвайте. Едва ли има по-голям релакс от това да гледаш морето, увит в одеяло, с чаша топло какао в ръка. Но ако това не ви е достатъчно и искате да смените обстановката, потърсете хотели в Приморско или някой по-малък морски град. Там със сигурност ще предлагат основни спа услуги, а пореди сезона, цената ще бъде повече от приемлива.

Защо ви предлагаме да търсите точно хотели в Приморско? Защото наблизо се намира резерватът „Ропотамо” и можете да замените кисненето в джакузито с невероятна разходка из гората – елени се разхождат необезпокоявани по пътеките и поляните, а през дърветата се вижда само безкрайно, синьо море.

 

Независимо какво изберете промяната ще ви се отрази добре. Не отлагайте. Вземете любимия си човек или най-добрия си приятел и заминете за един уикенд. Със сигурност ще се почувствате много по-щастливи и изпълнени с енергия, когато се завърнете към ежедневните си задължения.

 

 

Rate this post


Comments are closed.